2013. június 26., szerda





Sziasztok!

Nem vesztem el, csak két hónap kellett ahhoz, hogy történjen is valami, ami ide illeszthető és szívesen olvassátok.Mert ugye csak tök unalom lenne, ha folyamatosan arról írnék, hogy reggel felkelünk, elindulunk a buszhoz, beérünk dolgozni, én kitakarítok 32 szobát a munkatársammal, a nap végére meghalok, elindulok haza, felülök a buszra, hazaérek, eszek, fürdök, beszélek a gyerekemmel és alszok...és kezdődik az újabb nap, felkelek....
Szóval ezzel senkit nem akartam untatni.

Visszatérve Magyarországról újra dolgozni kezdtünk.Tényleg kevés az időnk egymásra is, kevés az együtt töltött idő és amikor van egy-egy közös szabadnap, akkor azt igyekszünk tartalmasan tölteni. Ha az időjárás is engedi. De van, hogy ha készen vagyok a házimunkával, csak a jól megérdemelt pihenés van, filmet nézünk, lustizunk:-)

Május elején voltunk a Botanikus kertben mókust etetni, illetve átmentünk vonattal a Deep-sea world-be Queensferry-be. Ez egy akvárium, olyan mint otthon a Tropicarium. Egy kis kirándulásnak jó volt és legalább vonatoztunk. Ezt sem lehet összehasonlítani az otthonival, nagyon modern, korszerű, halk és gyors és kényelmes!!!!!

Szoktunk munkába menet kicsit hamarabb indulni és a Princess Garden-ben sétálni, ott is vannak mókusok, de nem olyan szelídek, mint a Botanikus kertben. Egyik alkalommal nem vittünk magunkkal semmit. Jött egy mókus, várta, hogy adjunk neki valami magot. Mivel nem volt nálunk semmi, csak mentolos cukorka, megpróbálkoztunk azzal.Oda ment Antihoz, megnyalta a cukrot, de ott is hagyta. Utána várta, hogy adjak neki én valamit....de sajna nem akadt semmi a táskában. Azóta nem megyünk arra üres kézzel:-)

Azóta nem történt semmi említésre méltó. A Hotel Full-on van, sok a munka.
De azért csatolok pár képet amiket készítettünk és a mókusetetésről videót ha sikerül.
Azért legyetek türelmesek, olykor jelentkezek:-))
Köszike!

Jó volna kicsit hazaruccanni...de nem tudom mikor lesz ez lehetséges:-(
Pusszantok mindenkit!!!!!!!!!!!!





Részt vettünk amikor a piranha-kat etették. Nem volt olyan nagy szám, mint a filmekben, de érdekes volt. Ezek jól lakottak, hisz naponta 3-zor kapnak enni a közönség miatt:-)
Na!!!Valamiért nem tudom feltölteni a videót, de később pótolni fogom!!!

Csatolok pár képet a Botanikus kertről is!
Ime:





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése